Het proces van kartonnen koffiebekers

Zijn de koffiebekers bij u ook het grootste artikel in uw restafval?

Voor al onze kartonnen bekers en biologisch afbreekbare bekers geldt: we komen ze brengen en we komen ze halen zonder enige bezorgkosten. Hoewel de manier van recyclen per materiaal verschilt, is voor u iedere inzamelmethode dus even praktisch. In overleg met u stemmen wij af hoeveel koffiebekers en koffiebekerboxen voor uw bedrijf handig zijn.

Wij brengen de bekers, de boxen, en de bijpassende dozen of zakken voor in de bekerbox. Als de bekerbox vol is komen wij de gebruikte bekers ophalen en zorgen wij dat ze worden gerecycled tot grondstof voor nieuwe producten. Zo ontstaat er een circulair proces. Wist u trouwens dat gescheiden inzamelen wettelijk verplicht is? Wij zorgen ervoor dat u dit zo min mogelijk geld, tijd en moeite kost. 

Stap 1

De bekertjes

Wij brengen de bekers, de boxen, en de bijpassende dozen of zakken voor in de bekerbox.

Metalen box + dozen

Ook de metalen box en een dozenpakket worden bij u bezorgd.

Stap 2
Stap 3

Makkelijk plaatsen

Vouw de doos in model, plaats deze in de metalen box en het recyclen kan beginnen.

Volle zak afsluiten

Doos vol? Zak afsluiten met meegeleverde tyrib en klep sluiten.

Stap 4
Stap 5

Doos wordt afgevoerd

Volle dozen worden afgevoerd & nieuwe dozen en bekers worden geleverd.

Karton

Ook de kartonnen bekers kunt u op een efficiënte manier inzamelen in de bekerbox. Onze standaard kartonnen bekers worden na gebruik opgehaald door ons of één van onze partnerbedrijven. De kartonnen bekers met een PE-coating worden verwerkt tot papierpulp, dat weer voor nieuwe producten gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan gerecycled toiletpapier of papieren handdoekjes. 

Biologisch afbreekbaar

Ook voor onze biologisch afbreekbare bekers, de Halo Green Cups, leveren wij speciale inzamelbakken. Het principe is voor u hetzelfde: de gebruikte bekers worden weer opgehaald en verwerkt. Bijzonder aan de Halo Green Cups is dat de bekers volledig worden vergist tot biogas en compost. Ook is het hele proces van productie en transport CO2-neutraal. Een schone oplossing dus!